Voice of Colour

Voice of Colour is het kleursysteem van PPG voor zowel de professional als de consument wereldwijd. Het systeem bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. In Voice of Colour is de jarenlange ervaring van PPG en Sigma Coatings op het gebied van verf, kleur en trends gebundeld in één intuïtief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker.

Variëteit aan kleuren
Voice of Colour biedt een uitgebreide variëteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. De collecties Off-Whites en Fundamental Neutrals bestaan uit rustige basistinten. De kleuren uit de Creamy & Muted Collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de Pure & Clean Collection zitten de heldere, frisse kleuren. De Harmony Collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties.

Voice of Colour Waaier
Alle kleuren zijn verzameld in de Voice of Colour kleurenwaaier, onder vermelding van een Engelstalige kleurnaam en -nummer. Elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. Door de intuïtieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. De kleurwaaier laat in één oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.

De waaier is te verkrijgen vanaf 25 september. Informeer bij een van onze vestigingen voor meer informatie.