Repair XT: Nieuw concept voor smart repair

Tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem vond de landelijke introductie plaats van Repair XT, het nieuwe concept voor smart repair en lakbehandeling.

Het bedrijf achter dit systeem is LVS Trading in Oud Beijerland, opgericht door Vincent Schrijvershof. Hij werkt samen met de divisie autolakken van Colours & Coatings, voor productontwikkeling en ondersteuning. Volgens Schrijvershof biedt Repair XT een antwoord op de vraag naar goedkopere reparaties.

“De laatste jaren zijn er verschillende leveranciers geweest die een nieuw reparatiesysteem voor smart repair hebben ontwikkeld. Maar deze zijn veelal na korte tijd weer van de markt verdwenen.” Schrijvershof heeft daarom een reparatieconcept op de markt gebracht met een conceptmatige aanpak: “Wij hebben een concept ontwikkeld waarbij naast de producten en systemen ook een verregaande service, opleidingstraject en marketingondersteuning hoort.”

RepairXT bestaat nu uit een assortiment reparatiesystemen voor smart repair, reconditioning en lakverzegeling. Schrijvershof heeft bij bestaande leveranciers de reparatiesystemen geselecteerd die zich reeds hebben bewezen en die in ons pakket passen. “Wij hebben in feite overal het beste uitgehaald.“

Tekst komt van: autoschadeportaal.nl