Onze nieuwe bestelapp is live!

Wij hebben het laatste jaar hard gewerkt aan een nieuwe bestelapp. Deze gaat het gebruiksgemak bij het bestellen verhogen. U kunt nu gemakkelijk bestellen via uw telefoon of tablet, eenvoudig uw bestelgeschiedenis inzien, opnieuw bestellen en uiteraard kunt u producten scannen via de camera van uw telefoon.

U kunt producten vinden en toevoegen in de winkelwagen via een zoekfunctie, via een catalogus of door het product te scannen. Daarnaast hebben wij verschillende hardware oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om snel en efficiƫnt grote aantallen orderregels te scannen.

Dit is slechts het begin. Wij zullen dit nieuwe platform de komende tijd verder ontwikkelen om u van nog meer bestelgemak en relevante informatie over artikelen en uw bestelling te voorzien.


Om deze reden zullen wij per 1 april a.s. onze webshop www.snelverfbestellen.nl “sluiten”. Het is dan ook niet meer mogelijk om na 1 april in te loggen in de webshop.


Download vandaag nog onze nieuwe app in de Apple Appstore of in de Google Play Store en wij zullen u zo snel mogelijk van de juiste inloggegevens voorzien zodat u het gebruiksgemak zelf kunt ervaren.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met onze klantenservice:
Telefonisch 053-4789009
E-mail klantenservice@coloursencoatings.nl