Express Plus Clearcoat

NEXA AUTOCOLOR® richt zich op de innovatie van nieuwe producten en herstelprocessen, uitstekende kwaliteit, specialistische hulpmiddelen en service, met het doel om de kwaliteit, productiviteit en het rendement van het schadeherstelbedrijf te verbeteren.
De geavanceerde techniek die gebruikt is voor deze nieuwe blanke lak biedt alles wat een spuiter van een blanke lak wil: de hoogst mogelijke snelheid (energie- en tijdbesparing), gebruiksgemak (goede applicatie en vloeiing), en het meest perfecte resultaat (ook bij elke grote reparaties).
P190-8000 is de snelste blanke lak die in de markt beschikbaar is. Hij is hard droog in 5 minuten op 60°C of in 20 minuten bij 40°C en zelfs in 90-120 minuten aan de lucht! (grote tijd- en energiebesparing). Dit is zelfs sneller dan bij een UV-blanke lak, maar dan zonder extra investering in apparatuur. Ook bij drogen aan de lucht geeft P190-8000 een perfect resultaat. De uitdamptijd tussen de lagen is maar 5 minuten.
Met deze grote snelheid leveren andere blanke lakken een minder goede kwaliteit, of zijn niet geschikt voor elke reparatie, maar deze glasheldere blanke lak behoud een glanzende spiegelgladde aflak, zakt niet uit en heeft een lange potlife, waardoor hij ook geschikt is voor grote reparaties. De spuiter is met deze blanke lak snel en zelfverzekerd over het spuitwerk.
De nieuwe blanke lak die Nexa Autocolor introduceert, is de beste blanke lak voor groot gebruiksgemak, optimaal resultaat en productiviteit, ongeacht een grote of kleine reparatie. Met de bijkomende besparingen in energieverbruik is deze blanke lak de beste keus voor het schadeherstelbedrijf.
VERBETER DOORLOOPSNELHEID, PRODUCTIVITEIT EN PROCESTIJDE